http://www.bestride.ro http://www.inmatriculat.ro http://no2studio.ro http://simag.ro

Vacanță cu niște cai frumoși, lângă Bran

Pănicel este un pârâu limpede și sprințar care le-a șoptit unor oameni destoinici că se plictisește singur pe dealurile din preajma Cetății Râșnov și că ar vrea si el să susure povești spumoase celor care iubesc viața. Că a văzut multe și poate spune și mai multe despre eroismul cavalerilor și frumusețea domnițelor, despre măreția cailor, despre prospețimea ierbii și a florilor, despre dansul norilor și al fulgilor de nea. Și despre două gâște certărețe care, mai nou, și-au găsit culcuș pe malurile lui.
Și, ca-ntr-o poveste din copilărie, parcă cea cu Făt-Frumos, lângă pârâul Pănicel a crescut Pensiunea Pănicel. Iar pentru că veselia, istoria, tradiția, omenia, bucatele alese s-au adunat toate sub același acoperiș, vă invităm și pe dumneavoastră să le descoperiți. Fie că vreți doar să vă relaxați câteva zile, fie că vreți să împărtășiți alături de prieteni și rude un eveniment important din viața dumneavoastră. O sală mare, luminoasă, complet utilată, cu o capacitate de 400 de persoane, vă stă la dispoziție. Iar câteva bucătărese pricepute trebăluiesc deja în jurul blidelor aburinde. Nu ne rămâne decât să ne cereți să vă organizăm cel mai fericit eveniment din viața dumneavoastră, fie că e vorba de o aniversare, o întâlnire de revedere, un Crăciun și un Revelion speciale. Tot aici, datorită dotărilor de ultimă generație și mobilierului nou, putem găzdui intalnirile de afaceri, cursurile de perfecționare. Sala este modulară, deci se adaptează oricăror cerințe.
”Și-am încălecat pe-o șa”…la propriu căci la Pensiunea Pănicel câțiva cai de rasă au și ei de spus propriile lor povești.
Povești pe care le puteți auzi dacă în drum spre Brașov sau spre Pitești, pe DN 73 cotiți pe ”drumul cu plopi” spre poarta noastră. Drumul este ca la țară, accesibil și când ninge, și când plouă, și e posibil ca martore la sosirea la Pensiunea Pănicel să fie niște vaci curioase ce-și rumegă blazate iarba pe câmp, în apropiere.

Dacă nu auziți din prima poveștile cailor și ale pârâului, nu vă îngrijorați. Priveliștea minunată asupra Munților Bucegi, Piatra Craiului și Postăvarul vă vor inspira fără dubii. Cu atât mai mult cu cât doar cerul, norii și vântul sunt limitele până la care puteți visa.

Dar cum celor care vin la noi le place să se relaxeze, vă invităm să alegeți una din cele 31 de camere confortabile ale pensiunii, una din cele două săli multifuncționale unde puteți să vă jucați după pofta inimii (darts, tenis de masă, table, biliard etc). Pentru pasionații pescuitului avem o veste bună. Un lac artificial, plin cu pești, vă stă la dispoziție. Iar după câteva ore de stat cuminte pe marginea lacului, câteva minute de călărie sunt binevenite. Puteți alege pentru asta unul din căluții și poneii noștri dornici să vă plimbe fie sub supravegherea unui instructor atestat, fie singuri. Și pentru că nu toată lumea poate călări, trăsura și sania vă stau la dispoziție pentru plimbare. Doar destinația va fi greu de ales – Cetatea Medievală Râșnov sau Castelul Bran? – ambele obiective fiind în apropiere.
Mai multe poze si detalii gasiti pe  www.pensiuneapanicel.ro