http://www.bestride.ro http://www.inmatriculat.ro http://no2studio.ro http://simag.ro
Și pentru cei ce vad lumina cu sufletul

Și pentru cei ce vad lumina cu sufletul

Cu toții ne bucurăm de lumina caldă și puternică a soarelui de primavăra! Ne bucurăm de mugurii care înfloresc și simțim că totul se așează exact așa cum trebuie.

Și astfel, timpul luminos și cald ne dă energia proaspată pentru a ne duce proiectele la final! E superb! Cum ar putea fi altfel?… Ei bine, există un ”altfel”…. Există undeva, ascunși în întunericul sorții, copii care nu au văzut niciodată mugurii înflorind sau lumina soarelui de primavară… Ei trăiesc în întuneric… intuind că ceva mai frumos decat își pot imagina, se întâmplă zilnic… dar niciodată lor. Și totuși, acești copii despre care vă vorbesc au puterea să se bucure de fiecare dintre darurile vieții. Și au capacitatea uimitoare de a fi optmiști și iubitori…Pentru ei, pentru 20 de copii nevăzători de la Centrul Neghiniță, elevii și studentii voluntari ai Asociației Jurnaliștilor Civici (AJC), conduși de domnul Silviu Ionescu, și cu prețiosul sprijin al Fundației Ringier au adus bucurie și speranța de mai bine acestor micuți.

Au avut ocazia să se bucure de 45 de pachete cu cozonacii delicioși și salamuri scumpe aduse de cei de la Fundației Ringier, bucate alese pentru ei! Fiind copii, nici jucăriile nu puteau lipsi, așa că Fundația Nadia Comaneci a avut grija să le oferim un Paște „ca acasă” !….. Ne-a atins sufletul cu inocența și sensibilitatea sa, un băiețel nevăzător, de aproximativ 10 anișori, Silviu, care era foarte uimit: „Cum de au știut cei de la Ringier că îmi place salamul ăsta?…” Nici noi nu știm… dar ne bucurăm că am reușit să îl facem fericit… Unui copil îi trebuie atât de puțin pentru a se simți iubit… După ce am plecat de la Centrul Neghiniță, misiunea a continuat în satele Frumușani și Brezoaiele, unde AJC ajută mai multe familii în nevoie, dar și în București. De data asta pachetele au avut bonus și o sticla de vin bun, pentru parinti… desigur!

Astfel, Paștele a venit cu bunătăți și speranța chiar și acolo unde nu mai era demult așteptat! Pentru toți cei care doriți să contribuiți la o societate mai bună, mai generoasă și echitabilă… Îndrăzniți sa fiți generoși!

11127205_828394127253873_4150759127562399232_n