http://www.bestride.ro http://www.inmatriculat.ro http://no2studio.ro http://simag.ro

Priviti cum am schimbat viata copiilor din "casa cu acoperisul spart"!

In decembrie 2011, descoperam in comuna Brezoaele, judetul Dambovita, o vaduva tanara cu trei copii ce traia intr-o casa din chirpici, cu acoperisul spart, fara geamuri intregi la ferestre, cu usi care nu se inchideau. Mama si cei trei micuti locuiau intr-o singura camera, fiindca in celelalte doua apa suroia pe pereti si mirosea a mucegai. Din aceasta cauza, Doina Tudose tinea hainele pe sarma. 

Lacrimile ce ne-au curs pe obraji in acel Ajun de Craciun ne-au ambitionat sa incercam sa schimbam, atat cat putem, viata celor trei copii, ramasi orfani de tata si fara alt venit decat cei 320 de lei alocati de primarie. Simteam ca daca vine iarna grea, micutii si mama lor sunt in pericol de moarte. Si, probabil, ca asa s-ar fi intamplat, daca zapezile ce au urmat i-ar fi prins in casa aceea prapadita.

Am publicat povestea lor in Evenimentul zilei si pe site-ul “Ziarul de la tara”, iar cititori de pretutindeni ne-au sarit in ajutor. Barbatii familiei Ghita din Bucuresti, mesteri cu totii, s-au oferit sa repare, impreuna cu noi, locuinta. Au facut si primul wc in curte. Doamna Delia si un grup din Ploiesti au trimis aragaz, pat, alimente, frigider si jucarii. Alti cititori au trimis baniO familie de pensionari din Bucuresti ii trimite lunar mamei suma de 200 de lei, iar inainte de Paste am transportat de la acesti oameni deosebiti alimente, vesela, un covor, cateva corpuri de bucatarie si o masa cu scaune, astfel ca una din incaperi sa devina, intr-adevar, o bucatarie. Veti vedea din fotografii diferenta.

Continuam sa le purtam de grija micutilor Vali, Gina si Ionut Tudose, astfel ca ei sa nu abandoneze vreodata scoala. In luna mai vom demara programul de strangere de rechizite, dar am vrea sa gasim fonduri pentru a duce cativa copii necajiti la mare. Ajutati-ne sa-i ajutam!

Asa arata casa Doinei Tudose in Ajunul Craciunului!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Asa arata acum ….

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Va multumim din suflet tuturor celor care ati ajutat aceasta familie sa aiba o altfel de viata!

 

 

Pentru cei care au incredere in ceea ce facem si vor sa sprijine acesti copii si munca liceenilor din campania

“O sansa copiilor de la tara”

Da un telefon, din reteaua Romtelecom, la numerele:

0900 900 600 – 10 euro
0900 900 602 – 5 euro
0900 900 604 – 2 euro

Pentru cine vrea să ajute cu bani!Cont RO 70 BRDE 445 SV 90385294450 deschis la BRD, agentia Beller, de Asociatia Romana a Profesionistilor Mass Media, pe numele Silviu Ionescu CUI 28373727.Pentru  strainatate folositi SWIFT  BRDEROBU.

Donatii produse

Daca vreti sa ne donati rechizite, sunati la 0730 660 424!