http://www.bestride.ro http://www.inmatriculat.ro http://no2studio.ro http://simag.ro

Primele daruri pregatite pentru copii, de Paste

Ne pregatim de Paste, ne pregatim cu cadouri pentru copiii din comuna Brezoaele, strangem si iar strangem, organizam evenimentul din Parcul “Lumea Copiilor” din zona Tineretului, ce se va desfasura sambata si duminica, intre orele 13 si 18. Tinem surprizele pentru mai tarziu, dar vreau sa va spun cine a sarit sa ne ajute imediat ce am spus ce intentionam sa facem in cadrul programului “Iepurasul din cutie” sau au raspuns la mailurile date de Madalina Mitu, elev-voluntar de la Colegiul National “Gh. Lazar”.

Fabrica “TITAN” ne-a oferit pungi cu faina, gris, malai, pesmet si corn-flecks si promisiunea ca ne va mai ajuta si alta data.

Momentul incarcarii masinii cu bunatatile oferite de TITAN

 

 

 

 

Cofetaria ALICE ne va sponsoriza cu 80 de cozonaci proaspeti.

Multumim prietenelor noastre de pe Facebook si colegelor, de la care am colectat primele pachete cu haine si incaltaminte, care se vor regasi in pachetele de Paste pe care le vom duce familiilor sarace din Brezoaele. Multumim, deci:

Dana Logofatu (o parte din hainutele de la tine sunt deja la Mihaela; si am primit si banutii in cont!)

Ana Maria Onu – ne-a dat un televizor si hainute pentru Niculina Trandafir si copiii ei din Clejani, judetul Giurgiu, pe care le-am si dus zilele trecute la destinatie

 

 

 

 

-Corina Ozon – ne-a asteptat aseara cu doua pungi de haine si una de incaltaminte

Imbracaminte si incaltaminte de la:

- Gina Maican

- Ileana Marginean

- Luminita Constantin

- Simona Odorhean

- Cali Eugenia Caragancev

Lor li se vor mai alatura, in zilele urmatoare, multi altii. Suntem convinsi. Va rugam, copiii s-ar bucura si de rechizite, dulciuri si sucuri!

Si, nu uitati! Un apel telefonic din reteaua Romtelecom ne va permite sa facem mai multe peste trei luni pentru copiii defavorizati din mediul rural!

Sunati la:

0900 900 600 – 10 euro

0900 900 602 – 5 euro

0900 900 604 – 2 euro

PUTETI SUNA DE JOI, 5 APRILIE, ZIUA DIN CARE VOR INCEPE SA FUNCTIONEZE NUMERELE DE TELEDON SI PANA PE 2 IULIE! Acesta este mesajul pe care l-am primit acum de la Romtelecom!