http://www.bestride.ro http://www.inmatriculat.ro http://no2studio.ro http://simag.ro

Lapte si carne la Romexpo

Saloanele Internaţionale Fabrica de Carne şi Fabrica de Lapte sunt manifestări expoziţionale ce se vor desfăşura în perioada 19-23 octombrie 2011 în pavilionul central al Romexpo, în cadrul Târgului Alimenta-2011. Dedicate specialiştilor din industria de procesare a cărnii şi din industria lactatelor, cele două saloane se doresc a fi un moment de referinţă în calendarul expoziţional de profil, reprezentând pentru companiile care activează în aceste domenii o excelentă platformă de comunicare şi, totodată, o foarte bună ocazie de a identifica noi oportunităţi pentru dezvoltarea unui business de succes. Astfel, Saloanele Internaţionale Fabrica de Carne şi Fabrica de Lapte au ca principal obiectiv facilitarea contactelor business to business care garantează accesul direct al managerilor şi specialiştilor din companiile de profil la ultimele noutăţi tehnologice, la cele mai bune soluţii pentru plasarea afacerilor pe un traseu constant ascendent.

Partenerul oficial al Salonului Fabrica de Carne este compania Angst, iar sponsor principal este compania Ion Moş. Dintre firmele care vor fi prezente cu standuri la acest salon: Ferma Zootehnica, Eurofood – Maja, Weber, Debitron, Multivac, MGC International, Kuk România, Lori Alba, Martini Handelslangentur, Linde Gas, Tapflo etc.

În cadrul Expo Fabrica de Carne, vor fi expuse: -Maşini şi utilaje pentru procesarea cărnii roşii, a cărnii de pui şi a peştelui. -Utilaje şi echipamente de cântărire, ambalare şi etichetare. -Echipamente de abatorizare. -Dotări şi accesorii pentru tranşarea cărnii. -Piese de schimb. -Echipamente de lucru şi protecţie. -Produse de unică folosinţă. -Articole de igienă tehnică din inox. -Îmbrăcăminte specifică şi consultanţă. -Soluţii pentru dozarea şi procesarea lichidelor. -Echipamente de frig.  -Producători şi procesatori de preparate din carne şi peşte. -Materii prime, aditivi, condimente. -Carmangerii şi măcelării. -Servicii de consultanţă, analiză şi laborator. -Companii din retail. -Logistică şi distribuţie. -Igienă şi curăţenie. -Producători tradiţionali (standuri cu vânzare) si multe altele.

Astazi, se va lansa si revista Fabrica de Lapte. informeaza Agentia InfoAliment, responsabila cu organizarea evenimentului de la Romexpo. Vom reveni cu detalii de la fata locului.

Silviu Ionescu

Foto: Presaonline.com