http://www.bestride.ro http://www.inmatriculat.ro http://no2studio.ro http://simag.ro

Invata sa faci afaceri cu pasari!

 

E ultima zi de targ la Romexpo. Va dam cateva sugestii, daca sunteti interesati de inceperea unei afaceri in domeniul agricol. De exemplu, pentru cresterea pasarilor de curte.

 

 

 

 

 

 

 

Mihai Popescu este crescator de prepelita japoneza. Are un stand la targul de la Romexpo si a starnit interesul multora. A explicat oamenilor cum pot face bani din cresterea acestor pasari. Pe scurt: o familie de prepelite, compusa dintr-un mascul si trei femele, costa 40 de lei. Nu sunt pretentioase la ingrijire, iar cu o baterie de 100 de pasari, afacerea incepe sa fie profitabila. Ouale de prepelita se vand si in supermarketuri, fiind considerate nu numai ecologice, dar si un adevarat medicament, mai ales pentru cardiaci.

 

 

 

 

 

 

 

Andreea Zamfirache vinde pui de curca si de gaina, bibilici de rasa grea. Are multe secrete pe care, insa, e dispusa sa le impartaseasca eventualilor cumparatori.

 

 

 

 

 

 

 

Pentru cei care vor sa-si faca in curte un solar sau o sera, se gasesc instalatii de umezire a plantelor si folie speciala.

Mai multe firme producatoare au venit la targ cu preparate traditionale: zacusca, bulion, salata de ciuperci, muraturi,dulceturi. In general sunt fabricate in pensiunile care le si comercializeaza: Casa de pe Deal din comuna Saschiz, judetul Mures, Rozy din Tarnava Mare, Casuta  cu migdale din Giarmata-Timis, Pensiunea Bibanu din Dunavatul de sus – Tulcea, Vila Bran.

Silviu Ionescu