http://www.bestride.ro http://www.inmatriculat.ro http://no2studio.ro http://simag.ro

Impresii despre Noi si Lume (mirela)

Trebuie sa ne intereseze cum gandesc, de ce gandesc asa si cum se proiecteaza ei in viitor, intr-o societate care nu le ofera prea multe, dar pe care ei vor sa o schimbe. Continui sa va prezint cum au simtit liceenii angrenati in proiectul “O sansa copiilor de la tara” actiunea de donatii de Paste, pentru micutii defavorizati din mediul rural. Astazi scrie o adolescenta care face fotografii la orice actiune intreprinde echipa proiectului “O sansa copiilor de la tara”. Si, evident, voi pune si poze facute de ea, ca sa vedeti ca nu doar cocheteaza cu meseria de fotoreporter! (Simona Ionescu)

Mirela Toba: eleva cl. X-a la Colegiul “Gh. Lazar”

Cele doua zile din weekendul trecut, cand am strans lucrusoare pentru copiii defavorizati de la tara in parcul “Lumea copiilor”, mi-au adus atat oboseala cat si multa sadisfactie ca am putut ajuta. Am intalnit vedete care ne-au impartasit din experientele lor proprii. Departamentul foto-video, din care fac parte, a fost destul de solicitat, insa asta imi place sa fac, e pasiunea mea si simt ca prin acest proiect pot arata de ce sunt in stare prin calitatile mele fotografice.

Cel mai mult m-a impresionat fetita nevazatoare de la Brezoaele, Andreea, cu care am stat un pic de vorba; imi spunea ca ii place foarte mult muzica pe care copii dansau si ca ar vrea si ea sa poata sa danseze alaturi de ei. Cu toata ca e nevazatoare, e foarte isteata. M-a  uimit ca are notiunea timpului, deoarece ne povestea cum a fost drumul pana la Bucuresti si ce a facut ea ieri, ce si la ce ora a mancat. Cred ca e groaznic sa ai un handicap de acest gen! Noi ne plangem ca nu putem trai fara telefoane sau alte lucruri materiale, dar nu pretuim cu adevarat lucrurile importante precum sanatatea. Eu cred ca, oamenii care se decurca si realizeaza ceva chiar si fara vedere sunt demni de respect si de admiratie, caci, in ciuda defectului, ei merg inainte si lupta zi de zi cu viata.

Faptul ca vremea nu a tinut cu noi, ne facut si mai tenace. Am stat acolo pe baricade pentru orice leut pentru copii si o hainuta care sa ii ajute. Sunt mandra ca fac parte din aceasta echipa si aventura abia a inceput! Sa o tinem tot asa. Bravo noua!

TEXT si FOTO

Mirela Laura Toba

 

Vedeta din showbiz Gina Maican, impreuna cu copiii, in parcul de nota 10, amenajat de primarul Piedone

 

 

 

Momentul in care Silviu Ionescu a adus in curtea fratilor Robert si Georgiana Feraru (fetita premianta) caprita si iedul, animale donate de dl Gheorghe Petre din comuna 1 Decembrie

 

 

Cum sa nu le ducem si incaltaminte?

Zilele trecute, la scoala din Brezoaele…

 

 

 

 

 

 

 

 

 

In scoala din Brezoaele, unde am impartit, miercuri, darurile de Paste

 

Ajută-ne ca să ajutăm!

Puteţi dona oricât de puţin în contul RO 70 BRDE 445 SV 90385294450 deschis la BRD, agenţia Beller, de Asociaţia Română a Profesioniştilor Mass Media, pe numele Silviu Ionescu, CUI 28373727. Pentru străinătate, se foloseşte Swift BRDEROBU.

Dacă aveţi telefon în reţeaua Romtelecom, puteţi dona apelând la

0900 900 600 – 10 euro;

0900 000 602 – 5 euro;

0900 000 604 – 2 euro.

Dacă doriţi să intraţi în contact cu echipa care desfăşoară această campanie, puteţi trimite mesaje la contact@ziaruldelatara.ro sau puteţi suna la numărul de telefon 0730.660.424.