http://www.bestride.ro http://www.inmatriculat.ro http://no2studio.ro http://simag.ro
Despre noi

Despre noi

Proiectul “O şansă copilului de la ţară”este parte a Asociaţia Jurnalistiolor Civici (AJC), înfiinţată în anul 2010. Este o Asociatie non-guvernamentală, non profit, organizată pe baza de voluntariat si dedicată proiectelor şi acţiunilor profesionale, sociale şi caritabile.

Proiectul “O şansă copiilor de la ţară” a debutat în luna decembrie 2010, cu o actiune amplă în comuna Brezoaele din jud. Dambovita. Echipa este alcătuită din jurnalista Simona Ionescu, Silviu Ionescu (membru AJC si director al proiectului) si un grup de elevi voluntari din liceele de top din Bucuresti. Scopul acestui proiect  este ajutarea celor aflati in nevoi, prin implicarea noastra si a societatii, prin atragerea cat mai multor voluntari adolescenti in actiunile noastre desfasurate in mediul rural, acest demers reprezentand o forma de educatie. Ne punem la dispozitie cu timpul nostru, talentele noastre, masina, aparatele foto si computerele noastre, cu banii nostri si tot ce al nostru. Sunt, insa situatii cand apelam la sponsori si donaţii pentru îndeplinirea unui obiectiv ce are în centru interesul copilului sau copiilor de la ţară. În aceste cazuri prezentăm un proiect şi justificăm bugetul.

Credem ca acţiunile noastre vorbesc cel mai bine despre noi, de aceea vă invităm să vizitaţi regulat site-ul nostru www.ziaruldelatara.ro ,  si să urmăriţi în fiecare sâmbătă reportajele noastre în cotidianul Evenimentul zilei, pentru a fi la curent cu tot ceea ce facem.

Asociaţia Jurnalistiolor Civici este infintata pe baza Ordonanta nr. 26 / 2000 cu privire la asociatii si fundatii  Legea 246 / 2005 pentru completarea si modificarea O 26/ 2000

Contact: 0730.660.424 – Silviu Ionescu,  email: silviu1955@yahoo.com

Vă mulţumim.