http://www.bestride.ro http://www.inmatriculat.ro http://no2studio.ro http://simag.ro
Doneaza cei 2% pentru copii defavorizați!

Doneaza cei 2% pentru copii defavorizați!

De 5 ani ajutăm copii proveniți din familii defavorizate, bolnavi sau cu deficiențe de vedere. Lângă jurnaliști stau voluntari din liceele bucureștene, toți mânați de același scop civic și caritabil. Cine vrea să sprijine cu bani Campania “O şansă copiilor de la ţară” poate dona cei 2% din impozitul pe venit.
În această perioadă, până la 25 mai 2016, se completează şi se depun la administraţiile financiare formularele pentru impozitul anual pe venit. Banii merg către bugetul de stat. 2% din ei poate fi direcţionat de fiecare român care munceşte spre campania “O şansă copiilor de la ţară”. Voluntarii acestui proiect vor putea ajuta mult mai multi copii si elevi din mediul rural, copii cu dizabilități sau bolnavi, fără posibilităţi materiale.

Descarcati formularul gata completat cu datele asociatiei și scrieți doar datele dv. Click aici pentru formular !
Nu este necesar ca în rubrică să completati suma, ea va fi calculată si completată de Administrația Financiară de care apartineti.
Cei care nu donează cei 2% către o asociație sau fundație trebuie să știe că acest procent din impozitul pe venitul său va intra automat în bugetul de stat.