http://www.bestride.ro http://www.inmatriculat.ro http://no2studio.ro http://simag.ro

Distracţia continuă pe litoral

Voluntarii şi-­au început dimineaţa cu exerciţii fizice.Înviorarea a fost condusă de Bogdan, care a organizat şi întreceri sportive. Au concurat doi câte doi în competiţii cu exerciţii combinate.Toată lumea a participat şi nimeni nu a primit scutire. Andrada s­-a distrat cel mai tare în momentul în care a alergat şi ea însoţită de doi voluntari.

_DSC5388

Dupa ce s­-au încălzit suficient distracţia s-­a mutat în apă. Au făcut tumbe, scufundări şi au savurat valurile mării. ” Dar de ce e apa sărată? Nu cred că mai mănânc sare toată viaţa” spunea necăjit Mihăiţă. Abia ieşiţi din apă tuturor le era foarte frig, dar s­-au încălzit când au participat la concursuri de îngropat în nisip.

Surpriza de proporţii a acestei zile a fost plimbarea cu banana. Momentul a fost unul deosebit întrucât au participat toţi copiii : surorile Dobre, Udinn, câţiva voluntari, chiar şi Andrada şi Andreea Leca, care au mers cu barca şi s-­au distrat pe seama lor. Ţipetele de bucurie s-­au auzit în toată staţiunea, iar momentul a fost filmat.

_DSC5482

După masa de prânz au fost cu toţii la piscina unde au făcut poze şi s­-au împrietenit şi cu DJ-­ul. În acest fel piscina s­-a transformat într­un ring de dans cu ritmuri latino, reggaeton şi samba. Udinn s-­a făcut remarcat imediat deoarece băiatul, care este pe jumătate nevăzător, avea ritmul în sânge. La fel ca Udinn, Mimi şi Adriana Dobre au dansat şi ele.

Mâine aventura continuă cu alte surprize!

 

 

[embedplusvideo height=”310″ width=”620″ editlink=”http://bit.ly/1ot6GPW” standard=”http://www.youtube.com/v/Sr9d-cC8I50?fs=1″ vars=”ytid=Sr9d-cC8I50&width=620&height=310&start=&stop=&rs=w&hd=0&autoplay=0&react=1&chapters=&notes=” id=”ep6815″ /]