http://www.bestride.ro http://www.inmatriculat.ro http://no2studio.ro http://simag.ro
Copii și vedete la plantat de cireși!

Copii și vedete la plantat de cireși!

Nevăzătorii de la centrul de plasament Neghiniță au plantat pomi fructiferi alături de actorul George Mihăiță, Vlad Miriță, Iulia Albu, Ionuț Atodiresei, Diana Munteanu și voluntarii ZDT.
media_139834112687683400

„Eu plantam copaci în curtea bunicii mele când eram mic, așa că mi se pare o inițiativă excepțională. Îi învață pe copii să fie responsabili și să ocrotească natura”, a spus luptătorul Ionuț (Pitbul) Atodiresei în fața camerelor de luat vederi, acolo unde reporterii au venit să vadă cum niște copii cu deficiențe de vedere participă la înfrumusețarea Capitalei.

Deși ploaia nu i-a lăsat să se bucure de o zi superbă în Parcul „Lumea Copiilor” din sectorul 4, copiii și vedetele invitate de reprezentanții firmei Techem, cea care a venit cu ideea ca puștii din mediul rural și voluntarii campaniei „O șansă…” să se alăture proiectului „Poartă către Viitor” , au dus la îndeplinire acțiunea de plantare de cireși. Obiectivul a fost promovarea reducerii consumului resurselor naturale și regenerarea zonei verzi a planetei, iar prezența copiilor nevăzători de la Centrul „Neghiniță” a vrut să arate că și ei se pot descurca și au dreptul la o copilărie normală. Actorul George Mihăiță, cântărețul Vlad Miriță și vedetele tv Iulia Albu, Diana Munteanu și Ionuț Atodiresei au venit cu inima deschisă ca să dea o mână de ajutor.

Fiecare vedetă s-a împrietenit cu câte un copil nevăzător și a devenit tutorele unui cireș plantat în parcul Brâncoveanu-Lumea Copiilor. Și micuții s-au atașat de partenerii lor, le-au povestit lucruri din viața lor și le-au arătat ce știu ei să facă cel mai bine. Andrada Precup, o nevăzătoare cu glas puternic, l-a fermecat pe Vlad Miriță, care i-a oferit câteva sfaturi în domeniul muzical. Artistul a spus că iubește natura și că astfel de evenimente îl fac de-a dreptul fericit.

 

andrada

Andrada nu a văzut cireșul, dar l-a simțit

În total, au fost plantați 22 de pomi fructiferi, iar primarul Sectorului 4, Cristian Popescu Piedone, care ne-a aprobat fără rezerve să plantăm cireșii, a mărturisit că asemenea acțiuni sunt binevenite în cel mai frumos parc din București.

 

piedone

 

 

Primarul Piedone e de nerecunoscut după cura de slăbire. Profesoarele din Frumușani l-au acaparat

După ce s-a terminat toată treaba, tinerii voluntari ai campaniei au oferit tuturor celor care se aflau joi în parc un spectacol de dans și un show muzical. Andrada a interpretat piesa lui Lara Fabian „Je t’áime”, emoționând până la lacrimi asistența. Au urmat premiile, care au provocat o explozie de fericire. Avocatul Cristi Durgheu, fondatorul Asociației „Campionii Vieții”și Alexandru Drăgoiu, re prezentant E-BODA au premiat copiii nevăzători și pe cei din Frumușani cu 26 de tablete.

 

premiile

 

Premii de la E-BODA