http://www.bestride.ro http://www.inmatriculat.ro http://no2studio.ro http://simag.ro
Asa sigur nu ai mai vazut-o! Uite cum da Iulia Albu cu sapa! Vedeta a ajutati cativa copii sa planteze copaci

Asa sigur nu ai mai vazut-o! Uite cum da Iulia Albu cu sapa! Vedeta a ajutati cativa copii sa planteze copaci

Iulia Albu, Diana Munteanu – Niculescu, Ionut Atodiresei, Vlad Mirita, maestrul George Mihaita au fost doar cateva dintre vedetele care au raspuns pozitiv invitatiei organizatorilor evenimentului, Techem Energy Services Romania, care au demarat campania “Poarta catre viitor”, astazi, in parcul Lumea Copiilor din Sectorul 4 al Capitalei. Actiunea a fost in cadrul campaniei ”O sansa copiilor de la tara” a Asociatiei Jurnalistilor Civici, iar micutii prezenti in parc sunt de la Centrul Neghinita din sectorul 2 al Capitalei si au fost ajutati de elevii voluntari din comunele Frumusani si Brezoaele. Vedetele, alaturi de copilasii din medii sociale defavorizate, dar care au rezultate excelente la invatatura datorita faptului ca se afla in grija social-educationala a Asociatiei Jurnalistilor Civici, au plantat 22 de ciresi.

media_139834111135343900

 

Sase din grupul de copii sunt nevazatori, cazuri de care Asociatia Jurnalistilor Civici se ocupa timp de 3 ani de zile, insa s-au descurcat sa planteze pomi pentru ca au fost ajutati de persoane publice ca fashion editorul Iulia Albu, George Mihaita, tenorul Vlad Mirita, sportivul Ionut ”Pitbull” Atodiresei, instructorul international de Kangoo Jumps Diana Stirbu, Diana Munteanu Niculescu si Alex Iordanescu, membru al trupei D-lema.

 

media_139834112687683400

 

„Ma implic de obicei in evenimente de acest gen si mi-a facut foarte mare placere sa fiu aici, chiar daca vremea nu a tinut cu noi. O ploaie nu este suficienta ca sa ne tina departe. Am mai plantat copaci, nu e prima data”, a declarat Iulia Albu.

„Nu am venit pentru presa, nu ma asteptam sa fie presa si televiziune, am venit sa plantez ciresi cu acesti copii. Am ramas profund impresionat cand am vazut ca sunt si nevazatori. Este o initiativa foarte buna din partea companiei Techem. Inainte sa invete sa rupa dintr-un copac, copiii trebuie sa invete sa planteze un copac, devin mai responsabili. Este un lucru important si ar trebui sa-l facem cu toţii”, a marturisit Ionut Atodiresei.

 

media_139834139512666900media_139834114296026800

„Am venit cu bucurie, deoarece, daca Dumnezeu mi-a oferit sansa sa-mi fie bine, m-am gandit ca, la randul meu, trebuie sa ofer unor copiii sansa sa le fie mai bine”, a declarat George Mihaita.

„Sunt dependenta de aer liber, plantez copaci in fiecare vara, am foarte multe proiecte in care ma implic afara. Avem nevoie de un pamant verde, de spatiu verde pentru miscare”, sustine Diana Stirbu.

media_139834138734092900

„Am venit pentru ca am aflat ca se planteaza copaci si sunt foarte fericit cand se planteaza, pentru ca se taie foarte multi si ar trebui sa-i plantam in ritmul in care se taie. Ar trebui sa plantam copaci in fiecare zi”, a declarat Vlad Mirita.

“Am venit cu drag pentru ca este o actiune frumoasa, pentru ca este vorba de natura, de pamant, de copii extraordinari. Ma bucur ca am cunoscut-o pe Elena (n.r. fetita pe care Diana a ajutat-o la plantare) si i-am promis ca la anul ne intalnim aici sa vada cat a crescut ciresul nostru”, a declarat Diana Munteanu Niculescu.

 

http://www.wowbiz.ro/asa-sigur-nu-ai-mai-vazut-o-uite-cum-da-iulia-albu-cu-sapa-vedeta-a-ajutati-cativa-copii-sa-planteze-copaci_101015.html