http://www.bestride.ro http://www.inmatriculat.ro http://no2studio.ro http://simag.ro

Angajaţii Carrefour au dus hrană ţăranilor din judeţul Buzău

Angajatii hypermarketului Carrefour Buzau nu au ramas insensibili la ceea ce s-a intampla in localitatile judeţului in ultima vreme si au vrut sa fie alaturi de semenii lor in aceste momente dificile.

Impresionati de neputinta oamenilor in fata iernii crunte ce s-a abatut asupra tarii in ultimele saptamani, angajatii Carrefor Buzau au dovedit ca inainte de a fi comercianti sunt oameni. Au pus mana de la mana si au reusit sa duca alimente, haine si paturi in Odaia Banului, un sat din apropierea Buzaului.

Desi drumul de acces in sat este inca destul de dificil, angajatii nu au renuntat. Cativa sateni erau pregatiti sa-i ajute in caz ca masinile ar fi ramas blocate in mormanele de zapada de pe marginea drumului.

Alimentele primite din partea Carrefour Buzau si gestul celor care au venit sa le daruiasca au reusit sa aduca un strop de bucurie pe chipul satenilor ce au fost greu incercati de conditiile meteo din ultima vreme. (…)

Carrefour Romania ramane in continuare alaturi de cei care au nevoie de ajutor si ii indeamna pe toti romanii sa fie solidari cu cei care au nevoie in aceste momente!

Echipa Carrefour