http://www.bestride.ro http://www.inmatriculat.ro http://no2studio.ro http://simag.ro
Andrada – vedeta hotelului Ovicris Apollo

Andrada – vedeta hotelului Ovicris Apollo

O nouă zi şi totodată o nouă aventura a început. Astăzi marea provocare a constat în trezirea de dimineţă pentru a admira răsăritul soarelui. Somnorosi, însă cu dorinţa de a surprinde pe plaja momentul voluntarii şi copiii au pornit la drum. Pe nisipul rece au imortalizat clipe pline de entuziasm şi emoţie.

_DSC5377

Repetiţii  pe plajă

Întorşi la hotel, au savurat micul dejun pentru a-şi  încărca bateriile. Buna dispoziţie s-a mutat ulterior pe plajă. De aceasta dată, nu doar exerciţiile fizice de încălzire au fost cele care au întreţinut atmosfera, ci şi muzica. Piese celebre precum “Happy” – a lui Pharrell Williams au oferit plajei un aer estival.  Deliciul momentului  l-a reprezentat coregrafia  realizată de voluntarii proiectului la care au participat toţi copiii. Atitudinea de susţinere şi colaborare dintre ambele părţi  în învăţarea paşilor de dans a demonstrat că ritmul muzicii depăşeşte orice obstacol şi ne aduce mai aproape unii de alţii.

 

Surpriza zilei

După ce au savurat cina, au schimbat clasica plimbare de seară pe un concert cu muzica LIVE. Terasa din incinta hotelului a fost locul unde Andrada a interpretat piese de muzică populară , dar şi piesele Andrei,  artista ei preferată.  Nu doar cei implicaţi în proiect, dar şi lumea prezentă la piscină a apreciat talentul fetiţei şi a răsplătit-o cu ropote de aplauze. Chiuitul si cheful  acesteia I-a îndemnat pe toţi să joace hora. Toată lumea s-a distrat, a dansat şi a cântat alături de mica privighetoare. După spectacol i-am sărbătorit pe toţi Alexandrii şi Alexandrele.

DSCN0570

 

Udinn Alexandru, Alexandru Dăscălescu, Alexandra Precup, dar şi Alexandra Pletea, fetiţa cu sindrom down,  au fost surprinşi cu un tort marca AJC.

Mâine aşteptăm să vedem rezultatul repetiţiilor care s-au desfasurat zilele acestea.
[embedplusvideo height=”600″ width=”1200″ editlink=”http://bit.ly/1uc5ViQ” standard=”http://www.youtube.com/v/Hie-zpCGFbI?fs=1″ vars=”ytid=Hie-zpCGFbI&width=1200&height=600&start=&stop=&rs=w&hd=0&autoplay=0&react=1&chapters=&notes=” id=”ep9702″ /]