http://www.bestride.ro http://www.inmatriculat.ro http://no2studio.ro http://simag.ro
AJC descoperă noi talente în Ion Neculce

AJC descoperă noi talente în Ion Neculce

Sala de Teatru a fost plină cu ocazia preselecțiilor organizate în liceul Colegiul Național Ion Neculce. 15 copii curajoși și-au arătat talentul în fața juriului format din cei mai vechi membri AJC.Auditoriul a fost martorul unor demonstrații inedite de canto, dans și stand up comedy.
Bogdan Boeru, elev în clasa XI-a E, povestește că “ Pe scena am avut emotii, ba frica, ba emotii, ba panica, fericire, extaz. Mi-am descoperit talentul cantand si am fost incurajat de colegii de clasa.” Colegul lui, Bogdan Badea a surprins publicul când a interpretat o piesă scrisă de el “In genul de muzica pe care il fac se cere sa iti compui singur versurile”, adaugă el.
Copiii emoționați și cu voci extraordinare au urcat pe scenă, unii dintre ei aflați pentru prima oară în fața unui public atât de mare : “Ma bucur foarte mult ca juriul si-a dat cu parerea si ca au incercat sa ma completeze. Am foarte multe emotii.” , mărturisește Claudia Alexandru.
Cele mai tinere participante, au ridicat sala în picioare atunci când au început să danseze. Ana Bharucea și colega ei Cristina Nedelcu au povestit că sunt pasionate de dans și că ar vrea să facă o carieră din asta. Ele spun că sunt prietene nedespărțite de la începutul clasei a V-a.
Luca Radu Ristea, elev în clasa a IX-a, a dat dovadă de curaj și îndrăzneală când a spus că el a venit aici ca să facă stand up comedy. Băiatul a destins atmosfera, a amuzat atât juriul cât  și publicul și a fost punctat pentru originalitate.
În cele câteva ore pe care le-au petrecut în Sala de Teatru, elevii din Ion Neculce au demonstrat în fața echipei AJC că sunt plini de surprinze și foarte talentați. Au dat dovadă de curaj și și-au înfrânt emoțiile. Juriul a fost unul empatic și a încercat să îi instruiască pe elevii al căror potențial a rămas nedescoperit fie din cauza alegerii unui negativ necorespunzător, fie din cauza emoțiilor.Cei 15 participanți au fost rugați să interpreteze diferite piese din diferite register muzicale pentru a-și găsi propriul stil muzical.
“Unii dintre ei nu și-au găsit încă stilul muzical, dar au nota 10 pentru curaj și spontaneitate” a spus Alexandru, unul din jurați.

Autori : Iancu Octavian Gabriel, Lungu Maria, Arsene Miruna, Golcea Gabriela.

Foto : Miruna Pană, Clapan Maria Elena