http://www.bestride.ro http://www.inmatriculat.ro http://no2studio.ro http://simag.ro

Sute de liceeni și vedete s-au adunat weekendul trecut într-un club din Capitală, reușind să asigure în prag de sărbători burse sociale copiilor defavorizați și familiilor fără posibilități materiale.

Liceenii voluntari ai Asociației Jurnaliștilor Civici au adunat în urmă cu o săptămână, pe scena clubului Bellagio din București, artiști consacrați precum Alina Eremia, Adda, Amna, Krem, Dominique, Shobby, Codul Penal, Adrian Țuțu, Station4, Fobbidden, Boier Bibescu, Adrian Țuțu,Dianna Rotaru și Yoyo.

Pe lângă artiști, au urcat pe scenă și tineri talentați, mulți fiind foști concurenți ai concursului susținut de EVZ, „Pun Pariu pe Talent”. Spectacolul a fost deschis de trupa liceului Ion Neculce, unde solistul, Tudor Cucu a fost ales de Andrei și Gabi, băieții care în fiecare joi scriu rubrica „Puțin cam direcți”, să meargă în finala concursului „Pun Pariu pe Talent”. Alături de Tudor, în finală au mers și Alexandra Munteanu și Laila Abdel Haviz.

 Elevi de cartea recordurilor

Fosta concurentă la „Pun Pariu pe Talent”, Denisa Trofin și-a prezentat în fața liceenilor noul single, iar Andra Gogan a participat alături de fratele său, Răzvan Gogan. Cei doi frați au un palmares de premii impresionant printre care se regăsesc și performanțele din Cartea Recordurilor. Andra deține titlul pentru cel mai lung concert live susținut de un copil și Răzvan a fost desemnat cel mai „longeviv” președinte din lume, când pentru o zi, l-a înlocuit la Palatul Cotroceni, pe fostul președinte Traian Băsescu.

Alina Eremia și-a prezentat fratele la spectacol, pe Mircea Eremia, care a interpretat alături de ea piesa „În dreapta ta”, iar Dominique și Krem, fostul participant la „Românii au talent”, au prezentat în fața liceenilor noul lor single „Eroul Meu”.

Profesionalism din partea tuturor

În momentul în care băieții de la Station4 au vrut să urce pe scenă, din cauza unei defecțiuni tehnice la unul din microfoane, cei patru au trebuit să împartă frățește doar trei microfoane. Acest lucru nu i-a împiedicat să facă spectacol, mărturie stând grugrupul mare de liceeni care erau adunați în fața scenei și îi susțineau.

Adda și Amna au invitat publicul pe scenă, iar Shobby și Codul Penal au fost cei care au schimbat puțin ritmul concertului. La sfârșitul spectacolului, toată lumea s-a declarat mulțumită de rezultat, iar organizatorii și-au putut bifa targetul pe agenda eventului.

Cum poți ajuta

Contactați echipa „O șansă copiilor de la țară” la adresa de email contact@ziaruldelatara.ro sau la numărul de telefon 0730.660.424. Depuneri în contul RO 89BRDE 445 SV 83 64 147 4450, deschis la BRD, filiala Banu Manta, pe numele Asociația Jurnaliștilor Civici, cod SWIFT BRDROBU. CIF 32814287. Donațiile prin Paypal se fac pe adresa donatii@ ziaruldelatara.ro

Mai multe fotografii puteti vizualiza pe https://www.facebook.com/asociatia.jurnalistilor.civici?fref=ts