http://www.bestride.ro http://www.inmatriculat.ro http://no2studio.ro http://simag.ro

Țăranii nu au dispărut, sunt din nou la Târgul Țăranului din Capitală!

Consumand produse locale ii putem sprijini pe fermierii romani, ii incurajam sa produca curat, gustos și sustinem cultivarea gustoaselor fructe și legume ale acestei tari, in dauna importurilor și aproape a jumatate de miliard de euro cheltuiti anual numai in supermaketurile din București.

Cand alegem cum ne hranim, putem distruge sau pastra ferma mica sau mijlocie taraneasca din Romania. Putem face ceea ce nu fac autoritatile publice: sa sustinem un mod de viata traditional.

Sub deviza „Gustos, curat pregatit și cinstit pretuit!”, Targul Taranului (Earth Market) este organizat de peste patru ani in jurul unui nou concept, și anume implicarea consumatorilor in dialogul cu producatorii și alegerea hranei. La Targul Taranului (Earth Market), producatorii de preparate alimentare sunt la dispozitia publicului cu informatii despre modul de realizare al produselor, locul de pregatire al lor, sunt deschiși la vizite la ferma. Din 14 ianuarie, la fiecare sfarsit de saptamana, sunteti asteptati la Targ ca sa va alegeti cele mai gustoase si sanatoase produse!

Adresa Targului Taranului este Calea Rahovei nr. 196 A/Str. Uranus 150, sector 5, București, in curtea cladirii The ARK, zona Uranus, Piata de Flori Coșbuc.

 

Tiberiu Cazacioc

Asociatia Grupul de Initiativa Radu Anton Roman

 

radu antonroman, mancare taraneasca