http://www.bestride.ro http://www.inmatriculat.ro http://no2studio.ro http://simag.ro

Romani care ne-au ajutat ca sa ajutam!

Probabil ca, atunci cand au facut gestul de a intra intr-o banca si de a depune in contul campaniei “O sansa copiilor de la tara”, acesti oameni nu s-au gandit la multumiri. I-au impresionat necazurile copiilor de la tara si munca liceenilor implicati in acest proiect de voluntariat. Au avut incredere ca sloganul nostru “Ajuta-ne ca sa ajutam!” nu reprezinta doar niste vorbe, iar apoi, citind articolele de pe acest site sau din Evenimentul zilei, s-au convins ca facem ce trebuie: dam o sansa unor copii de la tara si le schimbam usor-usor viata.

In patru luni de cand am demarat campania “O sansa copiilor de la tara”, 23 de romani au crezut si cred asta si ne-au donat din banii lor ca sa mergem mai departe. Numele lor sunt trecute pe prima pagina a acestui site, acolo unde scrie “Doneaza” (langa sigla”Ziarul de la tara”). E vremea sa le multumim si lor, asa cum am multumit, de-a lungul timpului, si celor care ne-au ajutat cu donatii de haine, alimente, jucarii, carti si sa-i asiguram ca mergem mai departe! Multumim!

SIMONA IONESCU

Pentru cine vrea să sprijine cu bani Campania “O şansă copilului de la ţară” poate dona în contul RO 70 BRDE 445 SV 90385294450 deschis la BRD, agenţia Beller, de Asociaţia Română a Profesioniştilor Mass Media, imputernicit Silviu Ionescu. CUI 28373727. Pentru străinătate se foloseşte Swift BRDEROBU.

EI SUNT COPIII CARORA LE PURTAM DE GRIJA

 

 

 

 

Doina Tudose, vaduva, si cei trei copii ai ei: Vali, Ionut si Geta. Traiau din 320 de lei intr-o casa ce sta sa cada.

 

 

 

 

 

Andreea Leca, o fetita oarba din comuna Brezoaele. Acum are laptop si multe prietene

 

 

 

 

Adriana si Marian Trandafir, plus alti 6 copii din Clejani au nevoie de un put cu apa. Incercam sa strangem 1500 de lei

 

 

 

 

Georgiana Feraru, fetita premianta, a primit o capra si un ied ca sa aiba lapte proaspat, dar si o bursa lunara

 

 

 

 

 

Mihaela Strajeru, fata ramasa orfana de ambii parinti la 14 ani.

 

 

 

 

Cele patru surori Dobre, din Brezoaele, si Cristina Cojocaru, managerul gradinitei “Casuta piticilor” din Bucuresti, care i-a oferit Silviei Dobre o locuinta in Capitala, scutind-o astfel de 8 km parcursi, zilnic, pe jos, cand venea la liceul “Marin Preda”

 

 

 

 

 

George Udrea din comuna 1 Decembrie, un baietel bolnav si sarac, care are nevoie de alimente fara gluten

 

 

 

 

Alin, baietelul din comuna 1 Decembrie, parasit de mama si de tata