http://www.bestride.ro http://www.inmatriculat.ro http://no2studio.ro http://simag.ro

Proiectul " O şansă copiilor de la ţară" a primit girul Inspectoratului Şcolar al Municipiului Bucureşti

La sfarsitul saptamanii trecute, Asociatia Romana a Profesionistilor Mass-Media (ARPMM) a semnat contractul de parteneriat cu Inspectoratul Scolar al Municipiului Bucuresti (ISMB) pentru dezvoltarea proiectului “O sansa copiilor de la tara”. Astfel, munca de 5 luni a voluntarilor liceeni, implicati in acte de caritate pentru copii defavorizati din mediul rural, precum si transparenta actiunilor derulate au fost apreciate de specialisti in educatie, iar cei cativa jurnalisti care coordoneaza acest proiect au primit girul unui lucru bine facut. Din acest moment, Inspectoratul Scolar ne va fi partener la fiecare actiune pe care  vom desfasura. Din grupul de voluntari fac parte elevi din liceele: Gh. Lazar, Tudor Vladimirescu, I.L. Caragiale, Iulia Hasdeu, A.I.Cuza si Mihai Viteazu, dar oricine doreste li se poate alatura.

Totodata,  ISMB, va inscrie proiectul si in calendarul Ministerului Educatiei, fapt ce speram sa aduca o mai mare deschidere a profesorilor din toata tara spre ideea pe care proiectul nostru o sustine si o dezvolta impreuna cu elevii: Educatie prin Caritate.

Urmariti campania “O sansa copiilor de la tara” in fiecare sambata, in ziarul “Evenimentul zilei” si zilnic pe acest site (www.ziaruldelatara.ro)! Multumim tuturor cititorilor care ne-au sprijinit financiar sau cu donatii de obiecte, pentru ca au avut incredere in noi si in acest proiect si speram sa ne fie mereu aproape.

SIMONA IONESCU

vicepresedinte ARPMM

ANDREI NICULAE

coordonator “Voluntari”, elev la Colegiul National “Gh. Lazar”