http://www.bestride.ro http://www.inmatriculat.ro http://no2studio.ro http://simag.ro

Petrecere între lumini şi umbre, cu copii care nu-şi doresc nimic

Voluntarii campaniei “O şansă copiilor de la ţară” au avut un program încărcat şi în această săptămână.debut voluntari

Joi seara, când lumea petrecea de Halloween, ei au ales să le facă o bucurie copiilor nevăzători din Centrul de plasament Neghiniţă, din sectorul 2 al Capitalei. S-au gândit la teatru.

Elevi de la liceul “Matei Basarab” şi trupa “Mini Goethe” de la liceul german cu acelaşi nume au pus în scenă piesa de teatru “Domnul Goe” a lui I.L Caragiale.

Prestaţia a fost una deosebită, copiii- gazdă s-au amuzat teribil şi i-au răsplătit pe voluntari cu aplauze. Andrada Precup, o fetiţă în vârstă de 10 anişori care nu vede, ne-a cântat “Trandafir de la Moldova”, iar Rebeca, o sârbă adevărată.

Copiii de acolo nu îşi doresc nimic! Nimic în special. Îşi acceptă soarta şi se bucură de lucrurile cele mai simple. De exemplu, câţiva dintre ei ştiu să danseze foarte bine, în ciuda handicapului lor. Ne-au uimit cu scheme de street-dance.

Dintre toţi, cel mai fericit a fost Andrei, băieţelul orb pe care echipa l-a dus în vacanţă la mare. El a primit un mp3 şi un laptop, demult promise. La sfârşit, toată lumea s-a delectat cu prăjituri, suc şi jucării oferite de voluntari.

 

Cum puteţi ajuta

  • Contactaţi echipa “O şansă copiilor de la ţară” la adresa de email contact@ziaruldelatara.ro sau la numărul de telefon 0730.660.424.
  • Depuneri în contul RO 70 BRDE 445 SV 90385294450 deschis la BRD, agenţia Beller, de Asociaţia Română a Profesioniştilor Mass Media, împuternicit Silviu Ionescu CUI 28373727. Pentru străinătate se foloseşte Swift BRDEROBU.
  • Donaţiile prin Paypal se fac pe adresa donatii@ziaruldelatara.ro

Autor:  Ana Maria Nițu