http://www.bestride.ro http://www.inmatriculat.ro http://no2studio.ro http://simag.ro

Mama-copil cu un copil în brațe: „Nu plâng după copilărie, dar regret că viața nu mi-a oferit aproape nimic”

Alina Alexandra Ciolompea are 16 ani. În urmă cu cinci luni, ea a dat naştere unei fetiţe, „lumina ochilor ei”.alina_c_16_ani_b465253641 Imaginea unui copil cu un copil în braţe te face să te întrebi dacă nu cumva regretă turnura pe care a luat-o viaţa ei.

Tânăra Alina se consideră soţia lui Adrian Mărăcine, în vârstă de 26 de ani, chiar dacă nu s-au luat cu acte. El a adunat-o de pe străzi, aşa cum spune ea, şi i-a oferit un acoperiş deasupra capului. „Am fost abandonată de părinţi şi m-a crescut bunica. M-aţi întrebat dacă regret că nu am avut o copilărie. Da, regret. Dar nu pot da vina pe copil. Fiind fără familie, oricum nu aveam parte de ce au alţii la vârsta mea. Iar acest copil e tot ce mi-am dorit, adică el e familia mea”, le-a spus Alina voluntarilor din proiectul  „O şansă copiilor de la ţară”.
Pe acelaşi subiect, tânăra mămică ne spune că Adrian o iubeşte ca pe ochii din cap. A fost alături de ea în fiecare clipă mai grea a existenţei ei: „Cât am fost în spital ca să nasc, el gătea şi-mi aducea pachete cu mâncare. Apoi, când fetiţa noastră a trebuit să fie operată pentru că avea o retină dezlipită, Adrian a făcut orice sacrificiu şi efort pentru a aduce bani pentru intervenţie şi medicamente. Când asta mică avea colici, doar el o putea calma. Acum a plecat în Franţa, la muncă… Vrem să strângem bani şi să ne botezăm fetiţa creştineşte, aşa cum trebuie”, ne-a mai povestit ea.

Bărbatul lucrează în construcţii, e muncitor bun şi asta se vede şi în gospodăria lor. A făcut tot ce s-a putut ca odaia în care locuiesc, în comuna Brezoaiele din judeţul Dâmboviţa, să ţină căldură. Nu prea au multe – „un pat, o masă şi ceva mărunţiş pentru pâine şi o bucată de salam. Am nevoie de lapte pentru copil, pampers şi o saltea pentru pătuţ. Pentru asta ne chinuim în fiecare zi, să facem rost de bani pentru a le cumpăra. Asta mi-e cea mai mare durere. Faptul că oricâte eforturi aş face pentru a avea o familie, iată că părinţi nu am, mor de dorul soţului meu care a plecat la muncă, iar asta mică mănâncă porţionat, nu cât să se sature. Nu plâng după copilărie, dar regret că viaţa nu mi-a oferit aproape nimic”, a încheiat Alina Ciolompea.
Cum puteţi ajuta

  • Contactaţi echipa „O şansă copiilor de la ţară” la adresa de email contact@ ziaruldelatara.ro sau la numărul de telefon 0730.660.424.
  • Depuneri în contul RO 70 BRDE 445 SV 90385294450 deschis la BRD, agenţia Beller, de Asociaţia Română a Profesioniştilor Mass Media, împuternicit Silviu Ionescu CUI 28373727. Pentru străinătate se foloseşte Swift BRDEROBU.

Donatiile prin Paypal se fac pe adresa donatii@ziaruldelatara.ro

Citiţi mai mult: http://www.evz.ro/detalii/stiri/mama-copil-cu-un-copil-in-brate-nu-plang-dupa-copilarie-dar-regret-ca-viata-nu-mi-a-ofer.html
EVZ.ro