http://www.bestride.ro http://www.inmatriculat.ro http://no2studio.ro http://simag.ro
Întâlnire de gradul 0 cu voluntarii AJC

Întâlnire de gradul 0 cu voluntarii AJC

Sâmbăta aceasta a avut loc o ședință de urgență ținută de veteranii AJC împreună cu voluntarii din cele 3 licee – Ion Neculce, Matei Basarb și Spiru Haret pentru a se stabili obiectivele care au fost atinse. În plus, au venit și voluntarii de la liceul Cantemir Voda.

Cafeneaua unde au ales să se întâlnească a fost ticsită de liceeni. La ședință s-au discutat principalele obiective de pe agenda campaniei “O șansă copiilor de la țară”. Singurul liceu care și-a atins obiectivele strângerii de fonduri a fost Colegiul Național Spiru Haret. Echipa de acolo a reușit să strângă într-o săptămână peste 1000 de lei. Acesta a fost exemplul care a fost folosit pentru mobilizarea celorlalte echipe din celelalte licee.

Luni vor avea loc preselecțiile în Colegiul Național „Matei Basarab” iar pe lista AJC figurează parteneriate cu liceul A.I Cuza și liceul Cantemir Voda. În final, fiecare coordonator din fiecare liceu a luat cuvântul, iar cei mai noi voluntari din proiect au reușit să își spună părerea în legătură cu evenimentele care vor urma. Rechizitele strânse din fiecare liceu vor ajunge la familiile defavorizate din Brezoaele și Frumușani, iar balul caritabil urmează să fie pregătit pentru sfârșitul acestei luni.

Autori : Ana Maria Calancea, Ana Maria N.

Foto : Elena Stoica