http://www.bestride.ro http://www.inmatriculat.ro http://no2studio.ro http://simag.ro

Inca o saptamana pana la TeenFest Bucuresti !

Veti putea cumpara cu 5 lei bucata la evenimentele care se vor derula in Centrul Vechi in zilele de 2 si 3 mai, intr-un proiect al Consiliului Elevilor din Bucuresti si Primaria Capitalei. A fost invitata si echipa “O sansa copiilor de la tara”, care va pregati un stand special, dar si niste momente de exceptie. Notati-va de pe acum in agenda datele de 2 si 3 mai! Vom fi acolo de la orele 14 la 21, in zona Hanul lui Manuc, cu multe surprize!

Asa ca a mai ramas o saptamana pana la Ziua Tineretului, respectiv TeenFest Bucuresti 2012.
TeenFest Bucuresti promoveaza initiativa, implicarea, cultura, viata, sportul, diversitatea. Este un eveniment facut de, cu si pentru tineri. Vine drept un concept nou, adunand asociatii, grupuri informale, ong-uri, sportivi, artisti, fotografi si dansatori pentru doua zile in parcul din spatele Hanului lui Manuc (Centrul Vechi, Piata Sf. Anton). 2 – 3 mai, dupa ora 14.
Ana Maria Dumitru, Eugen Stan si Birja Band, Andrei Emma Denisa, Elena Crimson, Barock Band, Corina Grigore (nai, 14 ani), Antonia (voce, 12 ani) sunt cativa dintre cei pe care ii veti putea intalni pe scena TeenFest Bucuresti 2012 in cele doua seri de festival, in timp ce la standuri au confirmat pana acum urmatoarele organizatii: Tineri pentru Tineri, GreenPeace, Ziarul de la tara, Wedu, Optar, Asociatia Dori Slosberg, Asociatia MaiMultVerde, TeenPress, ROBI.
Pentru a fi la curent cu noutatile legate de eveniment, va invitam sa urmariti pagina de facebook, www.facebook.com/TeenFestBucuresti .
TeenFest Bucuresti este un eveniment realizat de Consiliul Municipal al Elevilor cu sprijinul Bibliotecii Metropolitane Bucuresti, Primariei Municipiului Bucuresti, Inspectoratului Scolar al Municipiului Bucuresti, Aliantei Nationale a Organizatiilor Studentesti, Consiliului Judetean Mures, Concerte Azi si tuturor celor pe care ii veti intalni la standuri. Va asteptam acolo!