http://www.bestride.ro http://www.inmatriculat.ro http://no2studio.ro http://simag.ro

I-am dus Andreei cerceii de aur pe care și-i dorea!

Echipa ZDT, care dezvoltă proiectul ”O sansa copilului de la tara”, a fost din nou, sambata, la Brezoaele, cu treaba. Trebuia terminata reparatia casei celor trei copii orfani de tata, Vali, Gina si Ionut Tudose. Liceenii au trecut si pe la Andreea, fetita oarba. Si i-au dus, pe langa alte cadouri, o pereche de cercei de aur. Mamica ii luase Andreei cerceii din urechi cand a parasit-o. Fetita de 11 ani a fost extrem de emotionata si fericita.

Anisoara a incercat sa-i puna cercelusii in urechi, insa nu a reusit decat intr-una. Cealalta ureche avea gaurica astupata si n-am vrut ca micuta sa sufere un chin nemeritat. Va veni saptamana viitoare la scoala din Bucuresti, iar Anisoara va merge cu cineva specializat care ii va face noi  gauri si va pune Andreei cerceii in urechi.  Pana atunci ii va pastra bunica. Batrana avea lacrimi in ochi cand si-a vazut nepoata cat de tare se bucura de darul primit. “Or fi si copiii astia mai fericiti, acu, daca ii ajutati dumneavoastra si oamenii de bine care va citesc! Va multumim tuturor si sa va dea Dumnezeu sanatate!”, ne-a spus mamaia care, de cand mama copiilor a plecat de acasa, se straduieste sa-si ajute fiul la cresterea Andreei si a fratiorului ei.

 

Cum puteți să o ajutați pe Andreea

  • Dacă cineva are cărţi sau materiale pentru nevăzători, vă rugăm să ne contactaţi la tel. 0730.660.424.
  • Pentru cine vrea să sprijine cu bani Campania “O şansă copilului de la ţară” poate dona în contul RO 70 BRDE 445 SV 90385294450 deschis la BRD, agenţia Beller, de Asociaţia Română a Profesioniştilor Mass Media, pe numele Silviu Ionescu CUI 28373727.
  • Pentru străinătate se foloseşte Swift BRDEROBU.
Citiţi mai mult despre Andreea: ”Nu pot să-mi imaginez cum arată oamenii”

SIMONA IONESCU