http://www.bestride.ro http://www.inmatriculat.ro http://no2studio.ro http://simag.ro

Georgiana stie ca numai prin scoala va scapa de saracie

Are 9 ani, o cheamă Georgiana Feraru şi locuieşte în comuna Brezoaele, Dambovita. De prin luna martie este „perla” campaniei noastre, fiindcă e extrem de inteligentă şi educată. E premiantă şi olimpică, iar doamna învăţătoare se mândreşte cu ea. Si noi, membrii campaniei “O sansa copiilor de la tara”, iar drept rasplata i-am acordat, inca din primavara, o bursa scolara de 200 lei lunar.

„Dacă tăticu nu era accidentat grav de maşină, viaţa noastră era altfel. Acum ne-aţi făcut-o dumneavoastră frumoasă pentru că v-a trimis Dumnezeu să aveţi grijă de noi, de mămica şi de frăţiorul meu, Robert. Mulţumim tuturor celor care ne-au ajutat prin campania din Evenimentul zilei, ne-au dat-o pe căpriţa Betty şi pe iedul Albert, un frigider, ne-au ajutat să ne pună curent în casă, ne-au trimis pachete şi bani”, este mesajul Georgianei.

Fetita ne spune ca invata atat de bine fiindca stie ca numai daca va face “scoli multe” va putea scapa de saracie. Asa il invata si pe fratiorul ei mai mic, atunci cand il invata sa deseneze sau sa scrie literele. Noi, cei din campania “O sansa copiilor de la tara”, vom continua sa fim alaturi de Georgiana si sa-i deschidem un drum bun in viata.

 

 

momentul cararii frigiderului donat de o cititoare din Bucuresti

 

 

 

Echipa de liceeni care a participat la “actiunea frigiderul”. Mama Georgianei l-a depozitat cateva zile intr-un magazin, pana a zugravit bucataria

 

Ajuta-ne să îl aducem pe Mos!

Dacă doriţi să vă implicaţi în campania noastră, în proiectul ”Adu-l pe Moşu şi la ţară!”, o puteţi face în perioada 08 decembrie – 21 decembrie 2012, timp în care puteţi face donaţii în bani sau obiecte folositoare copiilor din mediul rural. Contactaţi echipa „O şansă copiilor de la ţară” la adresa de email contact@ziaruldeltara. ro sau la numărul de telefon 0730.660.424. Depuneri în contul RO 70 BRDE 445 SV 90385294450 deschis la BRD, agenţia Beller, de Asociaţia Română a Profesioniştilor Mass Media, împuternicit Silviu Ionescu CUI 28373727. Pentru străinătate se foloseşte Swift BRDEROBU.

Donatii prin paypal se fac la adresa donatii@ziaruldelatara.ro