http://www.bestride.ro http://www.inmatriculat.ro http://no2studio.ro http://simag.ro

Escrocii arestaţi, ţăranii jecmăniţi mai departe de stat!

 

A apărut şi o primă reacţie de la unul dintre oamenii din comuna Brezoaele, escrocaţi de ingineria pusă la cale de nişte funcţionari ai Băncii Cooperatiste “Mihai Viteazul”, după apariţia în presă a cazului. Reamintim că informaţiile despre această potlogărie au fost descoperite de doi elevi bucureşteni, Gabriel Fereşteanu şi Anişoara Stoian, voluntari în proiectul “O şansă copilului de la ţară” şi membrii ai redacţiei “Ziarul de la ţară”. Iată ce spune Petre din comuna Brezoaele, judeţul Dâmboviţa:

“Eu sunt unul din pagubiti. Trebuie sa stiti ca cei din conducerea bancii STIAU DE FALSURI, au ausigurat pe unii oameni ca nu se poate pune problema sa plateasca din moment ce nu au ridicat banii si cu toate acestea s-au dus in fata unei instante de judecata, au prezentat niste documente despre care STIAU CA SUNT FALSE, instanta de judecata le-a validat, iar oamenii au inceput sa fie executati. Procuratura de ce nu aresteaza si pe conducatorii bancii, care fura cu buna stiinta banii oamenilor?

Cum sunt facute si cum functioneaza legile!? Banca se duce la judecatorie cu niste documente false si cu numai 10 lei taxa obtine executarea unor oameni nevinovati, care nu aveau habar ca sunt giranti. Li s-a falsificat tot dosarul. Acum acesti oameni trebuie sa umble pe drumuri (daca pot!), sa deschida procese, sa plateasca o taxa de timbru de 195 lei si o taxa de cautiune de 10% din suma contestata care, daca omul a fost bagat in mai multe dosare, se poate duce la 3000-4000 lei!!!!!!!! Poate spune cineva ca este normal??????????? Ma poate convinge cineva ca o asemenea lege este corecta?????????? Cei care pritocesc atat de mult o lege gandesc ca pot apare astfel de anomalii?”

Concluzia? Escrocii arestaţi, ţăranii jecmăniţi mai departe de stat!
Citiţi mai mult:GROZĂVIA DE LA BREZOIAELE. Peste o sută de bătrâni, executaţi silit pentru banii furaţi de doi escroci – Din ţară > EVZ.ro http://www.evz.ro/detalii/stiri/grozavia-de-la-brezoiaele-peste-o-suta-de-batrani-executati-silit-pentru-banii-furati-de-962.html#ixzz1kCTIIhpw
EVZ.ro

 SIMONA IONESCU