http://www.bestride.ro http://www.inmatriculat.ro http://no2studio.ro http://simag.ro

Echipa "O sansa" cauta noi membri. Hai vino si tu!

 Esti curios? Vrei să afli lucruri noi, să cunoşti oameni interesanţi? Ai vrea să-ţi trasezi drumul în viaţă, dar nu ştii cum şi de ce să te apuci? Vino lângă noi! Mereu găsim soluţii.

In seara de 29 februarie, in club Ageless a avut loc primul eveniment public organizat de “Ziarul de la tara” in sprijinul campaniei  “O sansa copilului de la tara”: “Petrecerea bisectilor!”. Momentele artistice din seara unica ce apare o data la 4 ani au fost sustinute de Adrian Tutu, Mayer Vira si Kristina, si de trupele the streetdance The Mottans Crew si alti elevi bucuresteni.
Am trecut si peste primul hop: cel dintai eveniment caritabil public. A fost o seara cu de toate: probleme, tensiuni, momente amuzante, bucurii… Cel mai frumos lucru a fost sa vedem cati oameni au raspuns pozitiv invitatie noastre, cati oameni au reusit sa se rupa putin de vietile lor aglomerate si sa priveasca putin catre copii cu o situatie modesta de viata pe care echipa “O sansa” incearca sa ii ajute. Am evoluat enorm in 3 luni de zile, de cand proiecul s-a pus pe picioare. Am facut fericiti zeci de copii, iar cazurile ce au implicat forta majora nu au facut decat sa ne ambitioneze. Suntem o echipa stransa, ce isi cunoaste prioritatiile si care are principii solide. Proiectul a devenit una dintre cele mai frumoase experiente pe care cei mai multi din echipa noastra de voluntari liceeni, a trait-o vreodata. Ne gandim mereu ce mai este de facut si ce planuri urmeaza sa mai facem pentru ca ne-am invatat sa traim intr-o continua energie, alimentata de o simpla bucurie: faptul ca ajutam niste oameni, care au atat de mare nevoie de noi.
Seara de 29 februarie a demonstrat ca  atunci cand vrei ceva si cand o faci cu toata inima, acel lucru va deveni realitate. Noi am reusit. Am strans fonduri pentru proiectul “O sansa” si nu am fi reusit fara spijinul primit de la publicul atat de receptiv.

CINE VREA SA AJUTE, SA INVETE LUCRURI NOI, SA SE DISTREZE, ADICA CINE VREA SA FACA PARTE DIN ECHIPA “O SANSA“, SA TRIMITA PE ADRESA contact@ziaruldelatara.ro NUMELE, PRENUMELE, LICEUL SI CLASA, DAR SI O SCRISOARE DE INTENTIE IN CARE SA MENTIONEZE DE CE VREA SA SE IMPLICE IN ACEST PROIECT. APOI ÎI MAI RAMANE DOAR SA VINA LA PRESELECTII PE DATA DE 17 MARTIE. ÎI ASTEPTAM PE TOTI CU BRATELE DESCHISE !

Va invit sa ne urmariti in continuare articolele saptamanale din Evenimentul Zilei, dar si pe site-ul http://ziaruldelatara.ro/

Publicat de