http://www.bestride.ro http://www.inmatriculat.ro http://no2studio.ro http://simag.ro

Dar din dar se face… raiul Alexandrei

Fetiţa de zece anişori bolnavă de Sindromul Down s-a îmbujorat toată la vederea hăinuţelor şi jucăriilor pe care EVZ i le-a dăruit, graţie unor cititori inimoşi ai ziarului.

Alexandra2 Alexandra

Ne-a aşteptat la poartă, ţinând-o strâns de mână pe mama ei, aproape lipită. Ne-a salutat peltic, atât de bine cât o poate face un copil suferind de Sindromul Down. Ştia de la mama ei că o echipă de la Evenimentul zilei venea să o ajute în cadrul campaniei umanitare „O şansă copiilor de la ţară”. Primarul din Corbeni, comuna argeşeană de care ţine satul Oeşti, nu era acasă în duminica în care am fost acolo. Atunci am reuşit să revenim cu daruri pentru fetiţă, cu ajutorul unor cititori ai EVZ. Câţiva oameni buni la suflet, care au sărit să o ajute pe Alexandra, după ce au aflat povestea ei din paginile ziarului nostru.

A mângâiat toate cadourile primite de la „plieteni”

Am intrat în camera micuţă a fetei – puţin mai răsărită decât o chilie. Alexandra ne privea cu ochi curioşi. Freamătul nerăbdării şi gândul că am ajuns acolo cu daruri special pentru ea se simţeau în felul în care fetiţa îşi frângea degeţelele. Hăinuţe, încălţări şi jucării. Le-a mângâiat pe toate, bolborosind lucruri numai de ea ştiute. Parcă vorbea cu ele. „Mami, am plieteni de depalte cale mă iubesc!?” s-a bucurat fetiţa pe care, în urmă cu câteva luni, am găsit-o pe marginea drumului privind apatică la copiii ce se jucau fără ea. Pentru medicamente am dat nişte bani mamei sale. Alexandra s-a fâstâcit aşa de tare că i-au trebuit câteva minute să ne spună ce vrea să-i mai aducem: un calculator!

 

Cum puteţi ajuta

  • Contactaţi echipa „O şansă copiilor de la ţară” la adresa de email contact@ziaruldelatara.ro sau la numărul de telefon 0730.660.424.
  • Depuneri în contul RO 70 BRDE 445 SV 90385294450 deschis la BRD, agenţia Beller, de Asociaţia Română a Profe sioniştilor Mass Media, împuternicit Silviu Ionescu CUI 28373727. Pentru străinătate se foloseşte Swift BRDEROBU.
  • Donaţiile prin Paypal se fac pe adresa donatii@ziaruldelatara.ro

Citiţi mai mult: Dar din dar se face… raiul Alexandrei – EVZ Special > EVZ.ro http://www.evz.ro/detalii/stiri/1046185.html#ixzz2YFkmHrOm
EVZ.ro