http://www.bestride.ro http://www.inmatriculat.ro http://no2studio.ro http://simag.ro

Cum au incercat 20 de liceeni sa trezeasca in bucuresteni spiritul caritabil

Prima zi de strans donatii – imbracaminte, incaltaminte, jucarii si alimente – in parcul “Lumea Copiilor”. Liceenii campaniei “O sansa copiilor de la tara” si jurnalistii ARPMM s-au organizat ca totul sa iasa bine, ei sa fie vizibili, iar bucurestenii sa vina sa le aduca sacose cu lucrusoare de care nu mai au nevoie si sa se bucure, intr-o zi insorita, de surprizele pe care li le-au pregatit. De la orele 13 la 18 au impartit flyere, au primit pachetele de la cei ce au raspuns apelului de donatie, fetele au vandut niste bratari pe care le-au confectionat singure, au impartit daruri la peste 60 de copii de la tara, baietii de la “Moon” au facut show de street dance si cu totii s-au bucurat ca vedetele Gina Maican si baietii din trupa Lucky Man Project li s-a alaturat in acest proiect.

Profesorii din Brezoaele au venit cu circa 60 de copii, intr-un autobuz pus la dispozitie de primarul localitatii, iar din “1 Decembrie”, domnul Gheorghe Petre, un fel de tatic al celor nepastuiti, a adus vreo 25 de copii cu mamicile lor. Cu totii au primit cate ceva de la echipa “O sansa”, care le va distribui saptamana viitoare lucrusoarele stranse in parc, plus altele, primite de la sponsori, astfel ca si acesti copii si familiile lor sa aiba un Paste frumos.

Trebuie sa multumim medicilor de la Clinica Romgermed, care ne-au asigurat asistenta si sa remarcam ca oamenii din Primaria sectorului 4 au creat si intretin exemplar un parc de nota 10! Iar acum pozele din prima zi, sambata, 7 aprilie!

 

Un baietel din comuna 1 Decembrie

 

 

 

 

 

 

Toti copiii din “1 Decembrie” au primit cadouri

 

 

 

Gheorghe Petre, “taticul necajitilor” a adus 25 de familii din localitatea 1 Decembrie (Ilfov) intr-o excursie la Bucuresti, dupa ce a citit in ziare despre actiunea noastra

 

 

 

Gina Maican, candva “iepuras Playboy” a venit in parc ca sa ofere fanilor autografe si sa-i convinga pe bucuresteni sa fie alaturi de proiectul in care niste liceeni muncesc sa schimbe viata unor copii defavorizati

 

 

 

Baietii de la Lucky Man Project au lasat niste mesaje frumoase pe panoul invitatilor

 

 

 

 

 

Copiii sositi din comuna Brezoaele (Dambovita) s-au bucurat teribil cand fetele de la Evenimentul zilei, cotidian care sprijina campania “O sansa copiilor de la tara”, le-au oferit carti cu benzi desenate

 

 

 

Vom continua sa punem poze. Nu uitati ca puteti aduce lucruri ce va prisosesc si in cursul zilei de duminica, tot intre 13 si 18. Pe la ora 16 vine Adrian Tutu cu dasatorii lui, dar si inimosii baieti de la Lucky Man Project, care nu au refuzat niciodata sa participe la o actiune caritabila. O asteptam si pe Oana Zavoranu, care a promis ca vine. Nicoleta Luciu, fiindca a plecat la Miercurea Ciuc ca sa sarbatoreasca Pastele Catolic, ne-a trimis un pachet cu hainute frumoase. Acelasi lucru l-au promis ca or sa-l faca si Irina Loghin cu Fuego, plecati intr-un turneu cateva zile.

Cum au privit bucurestenii actiunea caritabila? Unii cu entuziasm (s-au dus acasa si au revenit cu lucruri), altii au spus ca vor veni a doua zi, altii nepasatori, iar altii de-a dreptul obraznici. Nu s-a facut coada, ca atunci cand sunt prezente televiziunile, iar deplasarile (fie chiar si pe nameti!) sunt generatoare de imagine.