http://www.bestride.ro http://www.inmatriculat.ro http://no2studio.ro http://simag.ro

Copii care n-au copiat la Bac, copii premianţi

De o săptămână, a venit şi bine-meritata vacanţă atât pentru pentru voluntarii campaniei „O şansă copiilor de la ţară”, cât şi pentru şcolarii pe care-i ajutăm de peste un an şi jumătate.
georgiana_feraru

Ionut
Aşa cum ne aşteptam, rezultatele lor şco lare au fost de la foarte bune la bune. Am întocmit chiar şi un clasament al liceenilor voluntari din Bucureşti şi al grupului din comuna Brezoaele, la BAC 2013, aceştia meritând toate felicitările noastre pentru efortul pe care l-au depus de-a lungul timpului. Ei sunt următorii:
1: Andreea Călăraşu – media generala 9,41 la Colegiul Naţional Iulia Haşdeu

2: Mădălina Mitu – media generala 9,23 la Colegiul Naţional Gheorghe Lazăr

3: Georgeta Gherghina – media generala 8,91 la Liceul Teoretic „Ion Ghica” din Răcari, Dâmboviţa. Facem menţiunea că Georgeta a obţinut această medie într-un loc unde nu există facilităţi pentru studiu ca la oraş.

Surprize la fel de plăcute şi care au meritat toate laudele ne-au făcut şi elevii bursieri ai proiectului nostru, copii pe care unii dintre cititorii EVZ i-au ajutat cum au putut. Cei 11 şcolari pe care i-am susţinut financiar pe parcursul anului au răspuns eforturilor noastre de a-i ajuta să treacă peste lipsuri şi necazuri.

Ionuţ Costache, băieţelul care suferă de distrofie musculară progresivă de tip Duchenne (slăbirea progresivă a muşchilor), a luat premiul I! El este numit de voluntari „Luptătorul”, dupa voinţa şi felul lui de a lupta cu boala. Ambiţia lui de a învăţa l-a făcut renumit în şcoala generală din Ciocăneşti.

Georgiana Feraru din comuna Brezoaele a fost în toţi anii premiantă şi nu s-a dezminţit nici acum. Ne va fi dor de această fetiţă cu minte sclipitoare, căci gravele probleme familiale legate de boala tatălui au făcut ca mama şi copiii să se mute într- un alt judeţ. Ne-a promis că ne va scrie şi că nu ne va uita niciodată.

Cum puteţi ajuta

  • Contactaţi echipa „O şansă copiilor de la ţară” la adresa de email contact@ziaruldelatara.ro sau la numărul de telefon 0730.660.424.
  • Depuneri în contul RO 70 BRDE 445 SV 90385294450 deschis la BRD, agenţia Beller, de Asociaţia Română a Profesioniştilor Mass Media, împuternicit Silviu Ionescu CUI 28373727.
  • Pentru străinătate se foloseşte Swift BRDEROBU. Donaţiile prin Paypal se fac pe adresa donatii@ziaruldelatara.ro