http://www.bestride.ro http://www.inmatriculat.ro http://no2studio.ro http://simag.ro
AJC construiește un show pe măsură. Vezi cum au decurs primele repetiții

AJC construiește un show pe măsură. Vezi cum au decurs primele repetiții

Tic-Tac! Mai este foarte puțin până când liceeni vor deschide cel mai tare spectacol al anului în clubul Bellagio.

Sâmbătă dimineața, o gașcă de liceeni și coordonatori puțini cam adormiți s-au adunat în Sala de Festivități a Colegiului Național Matei Basarab, ca să înceapă primele repetiții pentru spectacol. De îndată ce au intrat pe scenă, liceeni au trezit spiritele adormite cu vocile lor puternice. Într-un colț se repetau coregrafiile pentru dans, iar într-un colț se repetau piesele. Fiecare coordonator și-a ajutat echipa. S-au stabilit piesele și coregrafiile în concordanță cu momentele spectacolului. Timpul se scurge foarte repede.

12

Agenda AJC-ului este aproape plină. Încă puțin și spectacolul ia formă. Printre participanți s-a aflat și un tânăr de clasa a VII-a, din Tudor Vianu, pe nume Răzvan Gogan, fratele unei alte voluntare, Andra Gogan. Împreună, au intrat în Cartea Recordurilor de 3 ori fiind cei mai tineri artiști, care au produs cele mai multe albume la o vârstă fragedă.

 

13

Băiatul a cărui chitară parcă îl întrecea în înălțime, recunoaște că s-a simțit bine la repetiții. Spune că observă cum se leagă prietenii și cum începem să devenim o “familie”. În momentul când a urcat la balcon ca să își conecteze chitara, Răzvan a furat toate priviriile domnișoarelor care îl priveau cu admirație. Un băiat din juriu a recunocut că se simte complexat de voioșia, dar și tehnica vocală pe care Răzvan o poate stăpâni la numai 14 ani.

 

Multumim directorului, Teofil Vultur, ca ne-a lasat sa inchiriem sala pentru repetitii intr-o zi de sambata.