http://www.bestride.ro http://www.inmatriculat.ro http://no2studio.ro http://simag.ro

"Agora elevilor" il asteapta azi pe Florin Piersic jr. la Universitatea Lumina

Astazi, de la orele 12.30, va fi forfota mare la Universitatea Europei de Sud-Est Lumina din București. In amfiteatru (impresionant de frumos!) vor fi prezenti liceeni, iar actorul Florin Piersic Jr. este invitatul special care va participa la dezbaterea „Agora elevilor”.

Acest eveniment este organizat în cadrul programului „Școala Altfel”, o inițiativă a Ministerului Educației, Cercetării, Tineretului și Sportului de a dedica o săptămână unor activități extra-școlare în scopul dezvoltării personale a elevilor.

Universitatea Europei de Sud-Est Lumina a organizat pentru această săptămână o serie de activități la care și-au confirmat prezența peste 1100 de elevi, atât din București cât și din județele Buzău, Brăila, Ploiești, Râmnicu Vâlcea.

Zilele trecute, alți invitați speciali au fost prezenti in amfiteatru universitatii aflate pe soseaua Colentina: actorii Eugen Cristea și Cristina Deleanu, precum și Andrei Tinu, în calitatea sa de asistent universitar la Facultatea de Drept de la Universitatea „Titu Maiorescu”.

 

Actorii Cristina Deleanu si Eugen Cristea

 

 

Andrei Tinu, asistent universitar la “Maiorescu” a acceptat sa tina o prelegere la Universitatea “Lumina”