Meniu de navigare

Catena. Account Options

Conținutul

  catena

  Prețurile variază în funcție de tarifele fiecărei televiziuni, dar și a numărului de apariții. Cu toate acestea, semestrial, cei doi protagoniști încasează fiecare în jur de Asta pe lângă notorietatea căpătată catena difuzării lor zilnice, evident! Câți bani câștigă Nico și Adrian Enache din difuzarea reclamei Catena la Catena, zi de zi De-a lungul timpului, artiști mari de la noi au devenit imaginea a diverse branduri, catena chiar, la un moment dat, să fie confundați cu acestea.

  catena

  În prezent, apariția lui Nico sau a lui Adrian Enache, la vreun concert, este imediat asociată cu cea de la Catena. Nu catena puține ori, aceștia au fost ovaționați de public cu numele cunoscutului lanț farmaceutic.

  catena

  Pe lângă sumele primite odată cu filmarea unei noi reclame, Nico și Adrian Enache sunt plătiți, semestrial, catena de Credidam. Semestrial, cei doi protagoniști încasează, fiecare, în jur de Cum Catena este un partener extrem de serios, lanțul farmaceutic își sprijină artiștii cu care lucrează la fiecare eveniment al acestora, după cum însăși ne-a recunoscut și Adrian Enache.

  catena